Bine ai venit!

Tel:0723.640.437

AMBIENT PLAST SRL - Producator tamplarie PVC. Accesibil, Avantajos, Garantat!

 • Mergi la pagina de inceput
 • Tooltip
  Adauga pagina curenta in lista ta de favorite
 • Trimite-ne un mesaj prin e-mail.

  Contacteaza-ne acum

  Pentru a trimite un mesaj completati campurile de mai jos.

Stiri

Statul a stopat programul de reabiliare a blocurilor
    In cursul zilei de luni, 10 mai a.c., oficialii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) au declarat, in cadrul simpozionului intitulat "Dezvoltarea infrastructurii municipale in Romania" (ce a avut loc la Hotel Crowne Plaza – Bucuresti), ca intentioneaza sa modifice actualul program de reabilitare termica.
In acest sens, ministrul de resort a sustinut ca, la data de 11 mai 2010 va prezenta Guvernului Romaniei un proiect de hotarare prin care statul va garanta creditele pe care asociatiile de proprietari le vor accesa pentru reabilitarea termica a locuintelor. "Anul trecut MDRT a avut buget pentru participarea cu 50% la reabilitarea termica a circa 30.000 de locuinte, insa, pentru acest an, nu mai avem fonduri nici macar pentru atat. Prin forma actuala a ordonantei, vom reusi sa reabilitam termic toate locuintele din Romania in 100 de ani. Am gandit garantarea imprumuturilor proprietarilor tocmai pentru ca acestia sa poata face reabilitarile termice pe banii lor, intrucat statul nu mai poate sustine forma de finantare din prezent. De foarte multe ori, dintr-o lejeritate a cheltuielilor banilor publici, pretul reabilitarii facute de stat este mult mai mare decat daca reabilitarea ar fi fost suportata doar de asociatia de proprietari, care ar fi negociat direct cu antreprenorul", a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
In lipsa unui studiu de impact, sustenabilitatea noului program este incerta
Dupa cum se cunoaste, pana in prezent, costurile reabilitarii termice erau suportate in proportie de 50% de catre ministerul de resort, 30% reprezentand cota alocata de autoritatile locale, iar 20% contributia proprietarilor.
In anumite cazuri, in functie de bugetul disponibil la primarii, autoritatile locale aveau posibilitatea majorarii cotei proprii de finantare de la 30% la 50%, astfel incat beneficiarii nu mai erau nevoiti sa suporte nici macar partial costul lucrarii.

In opinia conducerii Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, aceasta metoda de finantare s-a dovedit a fi o premisa negativa in ceea ce priveste vanzarile de ferestre pe plan national, deoarece multe persoane fizice (potentiali clienti) au decis sa astepte ca reabilitarea sa fie facuta pe banii statului, amanand luarea deciziei de achizitie a unor ansambluri noi.
Totusi, in lipsa unui studiu de impact asupra comportamentului populatiei – in momentul in care se previzioneaza o scadere dramatica a consumului pe plan intern in 2010 (ca urmare a implementarii masurilor de austeritate anuntate de seful statului) – este dificil de estimat cate asociatii de proprietari vor putea accesa credite (chiar si in cazul garantiilor executivului), intrucat numeroase persoane care ar fi dorit sa realizeze lucrari de reabilitare nu mai sunt solvabile in fata bancilor si isi vor manifesta reticenta de a recurge la imprumuturi.

Posibilul impact benefic al acestui program ar putea fi dat tocmai de garantiile guvernamentale, care ar stimula bancile sa acorde credite atractive, cu dobanzi preferentiale (care sa poata fi achitate inclusiv pe termen lung, dupa depasirea perioadei de recesiune), masura ce contribuie direct la stimularea pietei de tamplarie termoizolanta. De asemenea, asa-numita "autoritate contractanta" va deveni chiar asociatia de proprietari, astfel incat tot mai multe firme din bransa de ferestre ar putea participa la licitatii organizate pe baza unor principii corecte. Informatii suplimentare, la www.mdrt.ro

Recomandarea noastra

Totul pentru familii fericite.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Info centru

 • Geam termoizolant

  Este foarte important de stiut ca pierderea de caldura se face prin ferestre in proportie de cca 40%, prin pereti 25%, prin acoperis 25% si prin podea 9%. Pe de alta parte, geamul corespunde unei mari parti din suprafata golului (70-80%) si.. Citeste mai mult

 • Feroneria

  Prin  FERONERIE intelegem ansamblul format din balamale, cremon (maner), mecanisme de inchidere. Ea trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate. Feroneria necesita operatiuni de intretinere... Citeste mai mult

 • Instructiuni de intretinere si exploatare a tamplariei PVC

  OPERATIUNI ce se vor executa DUPA MONTAREA TAMPLARIEI PVC: 1.Dupa aproximativ 24 de ore de la montajul tamplariei PVC excesul de spuma poliuretanica se va indeparta prin taierea.. Citeste mai mult

Referinte

 • Lucrare - sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar. Casa scarii are si functie de sera ; accesoriu: plase insecte pe rulou culoare maro.

 • Lucrare realizata in sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar auriu cu geam Low-E antiefractie clar. Accesoriu: rulou exterior din aluminiu culoare maro, caseta aplicata, actionare manuala.

 • Lucrare realizata in sectorul 4 | 17-12-2009

  Lucrarea de mai jos a fost realizata in sectorul 4 pe profil Zendow 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar.

ferestre pvc preturi | ferestre pvc oferte | usi pvc preturi | ferestre interior | usi pvc pret | usa aluminiu | oferte ferestre pvc | tamplarie aluminiu | usi aluminiu
preturi ferestre pvc | ferestre exterior | ferestre