Bine ai venit!

Tel:0723.640.437

AMBIENT PLAST SRL - Producator tamplarie PVC. Accesibil, Avantajos, Garantat!

 • Mergi la pagina de inceput
 • Tooltip
  Adauga pagina curenta in lista ta de favorite
 • Trimite-ne un mesaj prin e-mail.

  Contacteaza-ne acum

  Pentru a trimite un mesaj completati campurile de mai jos.

Produse

Ferestre

Din exterior, ferestrele si usile personalizeaza casa - din interior ele permit iluminarea necesara si ofera caminului dvs. aspectul estetic dorit.

 

Ambient Plast va pune la dispozitie o serie de ferestre PVC, cu:

- 4 camere (Everest Max);

5 camere ( Zendow);

- 6 camere ( Eforte )

 

 • Everest Max

  Everest Max

  Profilul Everest Max este un profil cu utilizare universala, accesibil tuturor, avand ca atribute confortul, siguranta, economia, stilul. Daca va doriti o imbunatatire a confortului termic si acustic in APARTAMENTELE dumneavoastra din BLOCURI SAU VILE, sau doriti sa INCHIDETI BALCOANE, TERASE, VERANDE, atunci alegeti in deplina siguranta Everest Max. Designul profilului este unul natural, estetic, cu garnituri TPE de culoare gri pe profile albe si garnituri de culoare neagra pe profile color, profilul avand inclinate la 30 grade pentru a realiza o scurgere cat mai rapida a apei.

 • Zendow

  Zendow

  Profilul Zendow are un design deosebit, cu proportii estetice placut rotunjite, ce confera camerei caldura si atmosfera, alaturi de siguranta si confort. Prin calcule geometrice, proiectantii au crescut dimensiunile armaturilor de rigidizare si rezistenta, in timp ce au scazut dimensiunile aparente ale profilelor din PVC, ducand la o suprafata de geam marita si un surplus de lumina. Deschisa sau inchisa, fereastra genereaza o unitate coerenta, fara nici o discontinuitate de stil.

 • EFORTE

  EFORTE

  Lansat in luna martie la Expozitia Internationala de Ferestre de la Nurnberg,seria Eforte vine in intampinarea dvs. prin asigurarea unui confort sporit : - profil cu 6 camere de aer in sectiune ; - latime profil 84mm ; - coeficient de transfer termic 0,95 w/m2k ; - trei garnituri ; garnituri coextrudate

Usi

Firma Ambient Plast va pune la dispozitie o gama variata de usi, din PVC, sau PVC + aluminiu, pentru functionalitati diverse:

- usi multipunct cu cheie- de intrare in locuinte, birouri sau magazine ;
- usi dintre doua camere (usa de sufragerie, dormitor, baie, boxa) ;
- usi glisante intre doua camere interioare,
- usi folioglisante intre camera si mediul exterior,
- usi armonice pentru tersase si verande exterioare etc.

Glafuri

Una dintre metodele cele mai eficiente de protectie impotriva infiltratiilor si de reducere a pierderilor de energie o constituie utilizarea glafurilor. Acestea pot fi atat de interior, cat si de exterior avand totodata un rol decorativ pentru orice stil arhitectural.

 

In lipsa glafurilor de exterior nivelul umiditatii creste mai ales in zona zidului din partea inferioara a tocului. Chiar daca operatiile de asamblare a ferestrelor au fost corect efectuate, exista posibilitatea aparitiei de infiltratii. Fenomenul are drept cauze suprafetele orizontale din beton, care nu asigura o impermeabilitate buna la apa. De aceea devine obligatorie instalarea unor sisteme suplimetare de protectie hidrofuga, glafurile de exterior reprezentand solutia optima.

 

Glafurile de exterior comercializate de firma Ambient Plast au deja o inclinatie fata de planul orizontal, pentru scurgerea rapida a apei, si sunt disponibile la latimi standard de 180mm sau 250mm, in variante de alb, stejar auriu, stejar inchis etc.

 

Glafurile de interior au atat un rol estetic punand in valoare finisajele si designul interior, cat si functional, datorita proprietatii de protectie a peretelui. Datorita prelucrarilor superioare ale fatetei exterioare, glafurile de interior sunt rezistente la umezeala, iar intretinerea lor este facila.

Glafurile de interior comercializate de firma Ambient Plast sunt disponibile la latimi standard de 180mm, 250mm sau 350mm, in variante de alb, stejar auriu, mahon etc.

Unii beneficiari, din motive financiare sau datorita lipsei informatiilor, renunta la achizitia acestor accesorii. Dar aceste economii obtinute sunt aparente, deoarece prin degradarea in timp a peretilor se impune realizarea unor investitii ulterioare semnificative.

Plase de insecte

Plasele contra insectelor sunt binevenite, si de cele mai multe ori, mai ecologice si mai ieftine (in timp) decat alte produse de pe piata. Sunt nelipsite in gospodarie, atunci cand dorim sa ne ferim de muste, tantari, de puful de la plopi etc.

Se comercializeaza in variante:
- tip rulou – cu o caseta mica in partea de sus in care se ruleaza sita, si care se aplica pe toata suprafata care se deschide;
- tip balama- ca o fereastra care se deschide in exterior, si care se aplica si pe 1/2 din deschiderea dubla.

 

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de carbon gri. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

 

Plasele impotriva insectelor tip usa batanta cu arc simple (1 canat) sau duble (2 canate) sunt solutia excelenta pentru protectia antiinsecte a intrarilor cu utilizare intensa. Sunt confectionate din profile de aluminiu pentru toc si cercevea si plasa din fibra de sticla gri.


Sunt disponibile in culori de alb, stejar auriu si maro inchis.


NOU !! Acum si pe culoare MAHON !

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare, ca si obloanele, prezinta o protectie impotriva caldurii, frigului, vantului, zgomotului etc. Pe de alta parte, rulourile exterioare ofera securitate locuintei, prin rezistenta la efractie, atunci cand sunt inchise.

 

Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica, a sinelor de ghidare din PVC extrudat cu perii si a casetei suprapuse din PVC cu izolatie din polistiren. Modul de actionare poate fi manual cu panglica, snur, arc sau manivela sau electric, cu buton sau telecomanda.

 

La montarea rulourilor exterioare trebuie sa tineti cont ca plasele de insecte aferente nu pot fi decat pe rulou. In aceasta situatie exista rulouri care au deja incorporata plasa de insecte.

Sere

Privita de la interior sau de la exterior, o sera este intotdeauna o zona foarte speciala a unei case. Este o camera in care oricui i-ar placea sa-si petreaca timpul, caci ofera un spatiu linistit, luminos in mijlocul vegetatiei. Gama noastra de sisteme de cuplare permite realizarea unor constructii mai complexe, cum ar fi pereti cortina sau bovindouri.

 

Sistemul de sere Deceuninck a fost conceput in ideea de a permite realizarea unei game largi de stiluri constructive, utilizand in acelasi timp profilele Deceuninck ale seriilor pentru usi si ferestre. Realizat de asemenea din PVC, sistemul de profile pentru acoperis ofera excelente conditii estetice fara a face compromisuri in ceea ce priveste rezistenta structurii.


Sistemul Deceuninck de profile pentru acoperis este extrem de simplu de utilizat. Caracteristicile de rezistenta si rigiditate confera o excelenta stabilitate constructiei. Problema variatiei inclinatiei acoperisului - o problema majora si des intalnita la constructia unei sere - a fost rezolvata prin utilizarea unui sistem ajustabil de prindere.

 

Usi de garaj

USI DE GARAJ SECTIONALE

Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si prezenta unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalata densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

Siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderiii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.

Actionarea se poate face manual, foarte uosr datorita sistemului de arcuri de torsiune sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.

 

USI DE GARAJ TIP RULOU

Deschiderea si inchiderea usii de garaj tip rulou se face prin rularea covorului de lamele din aluminiu pe axul central. Posibilitatile multiple de aplicabilitate permit utilizarea acestora nu doar pentru inchiderea garajelor ci si a spatiilor comerciale sau industriale.

Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica de 14 mm grosime si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii si cheder de etansare in partea inferioara

Modul de actionare este electric, cu buton sau telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta cu manivela.

Optional se pot monta lamele de aluminiu extrudat cu gemulete.

Siguranta este asigurata de fotocelule sau senzorul de presiune in garnitura inferioara.

 

Tamplarie aluminiu ALUMIL

Sisteme de aluminiu

 

 

 

I. Sisteme de aluminiu ALUMIL - Sisteme batante:

- M9650 Alutherm Light 

- M11000 Alutherm Plus

 

M9650 Alutherm Light   

Caracteristici:

- latimea de baza 50 mm

- sistemul se incadreaza in grupa 2.2 de izolare termica

- sistem de etansare pe trei nivele cu garnituri EPDM si garnitura centrala "ALUSEAL"

- ruperea de punte termica se realizeaza prin poliamida speciala PA 6.6 de 18 mm,armata cu fibra de sticla

- canale largi de ventilare si drenare

 

 

SPECIFICATII TEHNICE ALE PROFILELOR

Aliaj

AlMgSi 0.5 F22 6060 (DIN 1725)

Duritate

12-14 HB

Grosimea minima a stratului de vopsire

0,75 microni

Grosimea profilelor (min-max)

1,4 - 2 mm

Controlul geometriei profilelor

in conformitate cu DIN 17615

Ruperea de punte termica

mecanica,cu ajutorul poliamidei PA 6.6

de 18mm ranforsata cu fibra de sticla

 

 

SPECIFICATII TEHNICE ALE TIPOLOGIILOR DE SISTEM

   

Latimea de baza

50 mm

Grosimea geamului termoizolant

pana la 32 mm

Greutatea maxima a vitrarii

130 kg pentru usi si ferestre

150 kg pentru usi de acces (intrari principale)

Etansare

sistem "ALUSEAL" cu trei randuri de garnituri EPDM

 

M11000 Alutherm Plus        

  Caracteristici:                                                                          

 - latimea minima a tocului 62,5 mm

 - incadrat in grupa 2.1 de transfer termic

 - contine profile special proiectate pentru executarea usilor de acces de dimensiuni mari

 - izolare fonica pana la 52dB

 - sistem special de etansare (" ALUSEAL"),constand din garnitura centrala multicamerala si doua randuri de garnituri din EPDM

- ruperea de punte termica se realizeaza prin poliamida PA 6.6 (de 20 si 24 mm) ranforsata cu fibra de sticla,ceea ce permite realizarea unui transfer termic de K=2,5w/m²k,certificate de IFT ROSENHEIM

- canale largi de drenare si ventilare

- profile cu doua camere distincte,ceea ce permite o asamblare rigida si permite evacuarea posibilelor infiltratii

- se combina perfect cu sistemele ALUMIL de perete cortina si luminatoare

 

 

SPECIFICATII TEHNICE ALE PROFILELOR

Aliaj

AlMgSi 0.5 F22 6060 (DIN 1725)

Duritate

12-14 HB

Grosimea minima a stratului de vopsire

0,75 microni

Grosimea profilelor (min-max)

1,4 - 2 mm

Controlul geometriei profilelor

in conformitate cu DIN 17615

Ruperea de punte termica

mecanica,cu ajutorul poliamidei PA 6.6

ranforsata cu fibra de sticla de 20mm in cercevea

si 24mm in toc

 

SPECIFICATII TEHNICE ALE TIPOLOGIILOR DE SISTEM

 

Latimea de baza

62,5 mm

Grosimea geamului termoizolant

pana la 57 mm

Greutatea maxima a vitrarii

130 kg pentru usi si ferestre

150 kg pentru usi de acces (intrari principale)

Etansare

sistem "ALUSEAL" cu trei randuri de garnituri EPDM

 

 

 

 

 

Jaluzele

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale din aluminiu - imagine moderna si eleganta, decorative si functionale totodata, oferind intimitate in timpul zilei.  Cu excelente proprietati de protejare impotriva razelor solare, simplu de intretinut, jaluzelele pot fi stranse compact in partea de sus a ferestrei pentru a va oferi intreaga imagine exterioara, sau pot fi lasate in jos acoperind astfel toata suprafata  ferestrei.

Lamelele sunt confectionate din cel mai bun aliaj de aluminiu ce-si pastreaza luciul timp indelungat, intro paleta larga de culori.

Sistemul de actionare poate fi in stanga sau in drepata, functie de preferinta dvs. in manevrarea betisorului.

 

 jaluzele orizontale

Puteti opta ca sistem de prindere al jaluzelelor orizontale:

Cu ghidaj

Lamelele sunt gaurite lateral si se trece un snur care se fixeaza de capatul inferior al jaluzelei. Este foarte practic pentru ferestrele oscilobatante.

 

Fixare simpla

La capatul partii inferioare se va pune un sistem de prindere special format dintr-un capac de plastic care se prinde la capatul profilului si un suport special  cu ajutorul caruia se prinde de acel capac de plastic.

 

 Jaluzele verticale

jaluzele verticale

Jaluzelele verticale din panza sau din plastic diferita prin textura (Jacquard,  acoperite cu un strat de teflon, cu adaos de canepa, poliester si cu fibre de sticla si poliester), prin culoare si model.

O caracteristica importanta a jaluzelelor verticale este usurinta inlocuirii lamelelor deteriorate cu altele noi, fie pentru ca si-au pierdut aspectul natural, fie pentru ca doriti o noua redecorare a camerei, pastrand numai carnisa.


Lamelele au latimea de 127 mm sau de 89 mm.

Ca si sistem de prindere, jaluzelele verticale pot fi montate pe tavan cu ajutorul clispurilor metalice, sau pe perete cu ajutorul consolelor metalice.

 

Rolete textile

Roletele Zinnia sunt rolete simple, fara caseta si fara ghidaje. Aceste produse pot fi realizate cu terminatie standard de aluminiu sau cu model frantuzesc sau clasic. Se utilizeaza in special atunci cand spatiul disponibil este foarte mic si doriti ca axul sa nu fie acoperit de caseta. 

Se pot monta pe tamplarie, pe bagheta, dar si pe zidarie.

Materilalele recomandate pentru roletele Zinnia sunt materiale subtiri si flexibile, care se ruleaza cu usurinta pe diametrul mic al axului (16 mm). Se vor evita materialele opace, deoarece se formeaza condens din cauza apropierii de sticla geamului.

Gama de materiale folosite pentru sistemul Zinnia este formata din materiale uni, cu diverse modele sau imprimeuri sau cu protectie solara si asigura posibilitatea filtrarii luminii in diverse proportii mergand pana la 100%.

 

Rolete Saphire sunt rolete cu caseta destinate tamplariei de aluminiu sau PVC, acoperind doar foaia de geam. Sunt preferate datorita faptului ca atat caseta cat si ghidajele se monteaza pe tamplarie, prin aplicarea cu burete dublu adeziv.

Un alt avantaj major este ca atat caseta cat si ghidajele pot fi montate oriunde pe rama geamului, astfel incat spatiul de transfer al luminii sa ramana nemodificat.

Culoarea disponibila in stoc pentru caseta si ghidaje este alb, materialele cu textura foarte diversa putand fi alese pe culoare si modelul ales de Dumneavoastra. Actionarea lor se face cu lant cu bile din PVC.

 

Sistemul de roleta Galaxy (axul de 32 mm) are avantajul ca se poate monta in tavan sau pe zid, deasupra ferestrei, si ca poate fi utilizat orice material, indiferent de textura sau de grosime.

Un alt avantaj major al acestui sistem este ca regleaza lumina in camera in functie de dimensiunea ferestrei Dumneavoastra, si ca poate fi utilizat la dimensiuni mari, de pana la 5mp. Acest sistem poate fi utilizat si pentru departajarea spatiilor sau pentru acoperirea zonelor de depozitare.

Terminatiile pentru acest sistem pot fi: simpla, cu terminatie aluminiu, frantuzeasca, castel sau clasica.

 

Jaluzele verticale bambus

Cuprind materiale din bambus si iuta tesute intr-o gama variata de culori atractive.

Colectia include, de asemenea o gama de materiale din bambus pentru rolete interioare si falduri , precum si un model foarte in voga de jaluzele tip perdea-ate accesibile in 30 de culori diferite, unele existente in stoc permanent : beige natural , maron ciocolata, portocaliu, wenge. 
 

 

Tamplarie aluminiu REYNAERS

  SISTEME DE USI SI FERESTRE

 

 

 

  Sistemul CS 59

CS 59 este un sistem de usi si ferestre cu 3 camere izolat termic. Sistemul este disponibil intr-o varietate de forme pentru a se potrivi cu stilurile arhitecturale actuale si permite in acelasi timp toate tipurile de deschideri interioare si exterioare pentru usi si ferestre. Dimensiunile compacte ale sistemului CS 59 permite ca latimea vizibila a aluminiului sa fie pastrata la un nivel minim.


  ~/upl/634354479102166250_CS59-Fu_3D_outside_LR.jpg

 

 

 

Toc: 50 mm
Cercevea:
59 mm (fereastra), 50 mm (usa coplanara)
IZOLARE TERMICA: Valoarea Uf ≥ 3.0 W/m²K, in functie de combinatia toc/cercevea
IZOLARE ACUSTICA: Rw (C; Ctr) ≤ 38 (-2; -5) dB, in functie de tipul geamului
ETAN: 600 Pa (CLASA 4) A4 (EN 1026, EN 12207)
ETANSIETATEA LA APA: 750 Pa (class E750=CLASA E750) E750 (EN 1027, EN 12208)
REZISTENTA LA VANT: 2000 Pa (CLASA 5) C5 (EN 12211, EN 12210)
ANTI FURT: WK 2 SI WK 3 (USI) (STANDARD EUROPEAN ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630

 

 

   Sistemul CS 68 

CS 68 este un sistem de profile cu 3 camere pentru usi si ferestre, care combina perfect nivelurile ridicate de izolare termica cu siguranta. Sistemul este disponibil intr-o varietate de forme pentru a se potrivi cu stilurile arhitecturale actuale, oferind in acelasi timp toate tipurile de deschideri pentru usi si ferestre. Garnitura dubla de bataie dintre toc si cercevea si drenajul redus asigura

etansietatea optima la apa si rezistenta mare la vant. 

~/upl/634354479884666250_CS68-Fu_3D_outside_LR.jpg  

Toc: 59 mm
Cercevea: 68 mm (fereastra), 59 mm (usa coplanara)
IZOLARE TERMICA: Valoarea U intre1.8 W/m²K si 2.9 W/m²K, in functie de combinatia toc/cercevea
IZOLARE ACUSTICA: Rw (C; Ctr) = 34 (-1; -4) dB / 44 (-2; -5) dB, in functie de tipul geamului
ETAN: 600 Pa (CLASA 4) A4 (EN 1026, EN 12207)
ETANSIETATEA LA APA: 1200 Pa (CLASA E1200) E1200 (EN 1027, EN 12208)
REZISTENTA LA VANT: 2000 Pa (CLASA 5) C5 (EN 12211, EN 12210)
ANTI FURT: WK 2 SI WK 3 (USI) (STANDARD EUROPEAN ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630)

  Sistemul CS 77

CS 77 este un sistem de profile cu 3 camere pentru usi si ferestre, care combina optim siguranta si confortul. Poliamida ranforsata cu fibra de sticla cu lamele de compartimentare in 2 sau mai multe camere asigura un nivel optim de izolare termica.
Sistemul este disponibil intr-o gama variata de forme pentru a se potrivi cu stilurile arhitecturale actuale, oferind in acelasi timp toate tipurile de deschideri interioare si exterioare pentru usi si ferestre. Garnitura dubla dintre toc si cercevea si un drenaj redus asigura etansietatea optima la apa si rezitenta mare la vant. Se poate alege culoare dorita atat pentru exterior, cat si pentru interior.

~/upl/634354480480916250_CS77-Fu_3D_outside_LR.jpg
Toc: 68 mm
Cercevea:
77 mm (fereastra), 68 mm (usa coplanara)
IZOLARE TERMICA:
Valoarea Uf intre 1.6 W/m²K si 2.6 W/m²K, in functie de combinatia toc/cercevea
IZOLARE ACUSTICA:
Rw (C; Ctr) = 36 (-1; -4) dB / 42 (-2; -4) dB, in functie de tipul geamului
ETAN:
600 Pa (CLASA 4) A4 (EN 1026, EN 12207)
ETANSIETATEA LA APA:
900 Pa (class E900=CLASA E900) E900 (EN 1027, EN 12208)
REZISTENTA LA VANT:
2000 Pa (CLASA 5) (EN 12211, EN 12210)
ANTI FURT:
WK 2 - WK 3 (STANDARD EUROPEAN ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630)


  Sistemul CS 86-HI

CS 86-HI este un sistem multi cameral pentru usi si ferestre, care combina aspectul estetic, stabilitatea, izolarea termica ridicata si confortul. Datorita benzii izolatoare, sistemul CS 86-HI atinge valori de izolare de pana la 1.2 w/m²k, facandu-l un sistem extrem de eficient energetic. Benzile flexibile de expansiune din cerceveaua usii asigura stabilitate in toate conditiile.
Sistemul prevede deschideri interioare pentru ferestre si deschideri exterioare pentru usile coplanare (pana la 3 metri). In plus, profilele de usi ale sistemului CS 86-HI ofera diferite tipuri de praguri pentru a satisface cerintele acustice, termice si de etansietate la apa.
~/upl/634354480867947500_CS86-HI_3D_outside_LR.jpg
Toc: 77 mm
Cercevea:
86 mm (fereastra), 79 mm (usa coplanara)
IZOLARE TERMICA:
Valoarea Uf de 1.20 W/m²K, in functie de combinatia toc/cercevea
IZOLARE ACUSTICA:
Rw (C; Ctr) = 36 (-1; -4) dB / 44 (0; -2) dB, in functie de tipul geamului
ETAN:
600 Pa (CLASA 4) (EN 1026, EN 12207)
ETANSIETATEA LA APA:
900 Pa (class E900 = CLASA) (EN 1027, EN 12208)
REZISTENTA LA VANT:
2000 Pa (CLASA E2000) (EN 12211, EN 12210)
ANTI FURT:
WK 2 (STANDARD EUROPEAN ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630)  Sistemul CS 104

Cu sistemul de usi si ferestre CS 104, Reynaers atinge valori de izolare de neegalat pentru profilele de aluminiu, introducand astfel o solutie pentru cladirile pasive. Nivelurile ridicate de izolare termica, pana la valoarea Uf de 0.88w/m²k sunt realizate prin utilizarea unei tehnologii de izolare care contine o spuma speciala, fixata bine in camerele cu benzi izolatoare, facand posibila manipularea si  prelucrarea normala a profilelor de usi si ferestre. Un set nou de garnituri speciale asigura atat izolarea termica a sistemului, cat si rezistenta la vant si etansietatea la apa a acestuia. Dupa izolarea termica, etansietatea la aer este cel mai important factor pentru a determina eficienta energetica a unei ferestre sau usi.

~/upl/634401065258478750_CS104_outside.jpg

   SISTEME GLISANTE DE USI

 

 

 Interiorul si exterirul devin un tot
In primul rand, la Reynaers scopul nostru este de a produce profile de aluminiu care sa imbine perfect frumusetea si calitatea, astfel usile glisate fac un exemplu perfect. Cu sisteme similare, granita dintre interior si exterior se atenueaza si practic veti aduce exteriorul inauntru. Va vor surprinde incidenta maxima luminii si crearea spatiului aditional.
Cu usile glisante de aluminiu exista o serie de posibilitati. Ce parere aveti de o usa de maxim 3 metri inaltime si 6 metri latime? Puteti alege culoarea profilului de aluminiu atat pentru interior, cat si pentru exterior.
 


Sisteme de glisare sau de ridicare
In ambele cazuri, profilul de aluminiu al tocului de fereastra cu canaturi gliseaza peste o bucata de otel inoxidabil. In sistemele de glisare, usile glisante sunt ridicate inainte de alunecarea pe sina de rulare. In pozitia inchis sistemul de ridicare este inchis, ceea ce reprezinta un punct in plus pentru usile glisante de aluminiu cu privire la izolare si prevenirea antifurt. In mod evident, ambele sisteme prezinta caracteristici de etansietate la vant si apa, ca orice alt profil Reynaers.

Sina de rulare simpla sau dubla
Ce fel de flexibilitate asteptati de la un sistem de glisare de aluminiu? Sina de rulare simpla, combina o parte fixa cu una mobila in timp ce canaturile mobile gliseaza, si astfel se creeaza o flexibilitate 100%. In ambele cazuri, puteti opta pentru diferite stiluri, niveluri de izolatie sau culori. Doar garantia este fixa: 10 ani garantie pentru toate produsele de aluminium Reynaers! 

Versatilitatea
Sistemele de glisare Reynaers sunt versatile. Le puteti integra in casa dumneavastra pentru a face accesul in gradina, ca un pasaj invizibil sau ca un perete despartitor intre 2 camere. Indiferent de metoda aleasa, usile glisante dau decorului atractivitate. In plus, la usile glisante, la fel ca la ferestre si usi, puteti alege dintr-o varietate de stiluri si culori. Referitor la latime si la grosime exista multe optiuni. Acesta va permite usilor glisante sa se imbine perfect cu celelalte usi si ferestre din casa dumneavoastra, creand un interior armonios. Dupa cum puteti observa, la Reynaers va satisfacem toate cerintele si nevoile.

Avantajale sistemelor de glisare de aluminiu:
• Posibilitati de design si oferta de culoare
• Posibilitatea unei mari suprafete de sticla
• Manevrare usoara
• Intretinerea usoara
• Capacitatea mare de izolare 

 

  Sistemul RW 105

Sistemul de glisare RW 105 consta dintr-un profil exterior de aluminiu cu bariera termica si un profil interior de lemn, care permite construirea unei usi glisante cu 2 sau 4 foi.
Profilele au adancimea de constructie pe toc de 105 mm si pe foaie de 64 mm, cu posibilitatea de a aplica sticla cu grosimea de pana la 25 mm. Sistemul foloseste un mecanism de inchidere multi-punct, manevrat de un cremon. La cerere, poate fi furnizat un mecanism de inchidere in 3 puncte si cremoane duble. Sistemul gliseaza cu ajutorul rolelor de nylon ranforsate pe sine de otel, asigurand glisarea cu usurinta a usii. 

   ~/upl/634148898878572500_RW105_3D_detail_LR.jpg
IZOLARE TERMICA: Valoarea Uf ≥ 3,25 W/M²k, in functie de combinatia profilelor
ETAN:
A3 (EN 1026, EN 12207)
ETANSIETATEA LA APA:
5A (EN 1027, EN 12208)
REZISTENTA LA VANT:
B2

   Sistemul CP 45Pa
CP 45Pa este un sistem de glisare non izolator care a fost conceput pentru a raspunde celor mai noi cerinte estetice si de securitate. Sistemul este disponibil in varianta functionala si Slim Line. Latimea profilului este redusa la minim pentru a permite patrunderea maxima a luminii. Sistemul CP 45Pa integreaza cele mai noi cerinte tehnice, oferind pe piata o solutie competitiva.   
     ~/upl/633512073572812500_CP45Pa-fu_3D_outside.jpg
Toc: 61 mm (o singura cale de rulare), 50 mm (2 cai de rulare)
Cercevea: 29 mm
ETAN: Pana la 600 PA (CLASA 4) (EN 1026, EN 12207)    
ETANSIETATEA LA APA: 300 Pa (CLASA 7A) ((EN 1027, EN 12208)   
REZISTENTA LA VANT: 1600 Pa (CLASA 4) (EN 12211, EN 12210)   
ANTI FURT: WK 1 (STANDARD EUROPEAN ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630)

 

 

   Sistemul CP 50
CP 50 este un sistem de glisare care a fost conceput pentru a raspunde celor mai noi cerinte estetice, de izolare termica si de securitate. Calea exterioara de rulare are 2 avantaje principale: drenajul invizibil la exterior si canalizarea discreta pe interior. Tocul si cerceveaua sunt concepute si in varianta Softline.
   ~/upl/633512075140625000_CP50-2-rail_3D_outside.jpg

Toc: 50 mm (2 cai de rulare), 92.4 mm (3 cai de rulare)
Cercevea: 33 mm 
IZOLARE TERMICA: Valoarea Uf ≥ 3.4 w/m²K, in functie de combinatia toc/cercevea
ETAN: 600 Pa (CLASA 3) (EN 1026, EN 12207)   
ETANSIETATEA LA APA: 200 Pa (CLASA 5A) (EN 1027, EN 12208)   
REZISTENTA LA VANT: 1200 Pa (CLASA 3) (EN 12211, EN 12210)
    Sistemul CP 130
Noul sistem CP 130 liftant glisant se potriveste tuturor constructiilor cu performanta ridicata. Sistemul nu e numai functional, reprezinta si o solutie economica si estetica. O calitate in plus a sistemului este reprezentata de combinarea lui cu sistemul Ventalis. CP 130 este bazat pe sistemul CS 68 si, ca atare, timpul de fabricare, logistica si compatibilitatea cu gama de produse sunt imbunatatite. Fabricarea si transportarea sunt simplificate datorita tuturor configuratiilor (liftant si liftant-glisant cu o cale de rulare, cu 2 sau 3 cai de rulare).
~/upl/634354489893416250_CP130-LS 2-rail_3D_outside_LR.jpg
Solutiile de prag optimizate, valorile imbunatatite ale izolarii termice pana la 2.78 w/m²k si posibilitatea de a utiliza sticla mai groasa cu o greutate de pana la 300 kg subliniaza caracteristicile sistemului CP 130.

 

   Sistemul CP 155

CP 155 este un sistem de glisante izolat termic care poate suporta o greutate a foii de pana la 400 kg si o inaltime de pana la 3 metri. Conceptul inovator indeplineste cele mai mari asteptari ale clientului in privinta izolarii termice si usurintei de utilizare. Noul sistem CP 155 are valori de izolare termica imbunatatite care pot fi aplicate tuturor variantelor sistemului. Sistemul beneficiaza de un prag jos care creaza o continuitate intre spatiul exterior si cel interior si imbunatateste accesibilitatea in cladire. Noul sistem CP 155 este disponibil si in varianta Slim Line cu un aspect mai ingust. De asemenea, pentru a beneficia de un confort maxim sunt disponibile solutii pentru deschideri automate.

   ~/upl/634297466562031250_CP155 2-rail_3D_outside.jpg
Toc: 155 mm / 242 (3 cai de rulare / varianta ls cu 3 cai de rulare)
Cercevea: 68 mm
IZOLARE TERMICA: Valoarea Uf atinge valori de pana la 2.2 w/m², in functie de combinatia toc/cercevea
IZOLARE ACUSTICA: Rw (C; Ctr) = 35 (-2;-5) dB / 42 (-1;-3) dB, in functie de tipul geamului (EN ISO 140-3, EN ISO 717-1)
ETAN: 600 Pa (CLASA 4) (EN 12208)
ETANSIETATEA LA APA: 300 Pa (CLASA 7A), 450 Pa (CLASA 8A), 900Pa (CLASA E900) (EN 12208)
REZISTENTA LA VANT: 1600 Pa (CLASA 4) (EN 12211, EN 12210)
ANTI FURT: WK 2 (STANDARD EUROPEAN  ENV 1627 – 1630) (ENV 1627, ENV 1630)

 

   

  Sistemul CF 77

Sistemul Reynaers de usi pliabile CF 77 este unul complet nou avand caracteristici unice in comparatie cu celelalte sisteme de pe piata. Cu ajutorul acestui sistem, Reynaers raspunde cererii tot mai crescute din partea arhitectilor si clientilor in legatura cu sisteme de ferestre care ofera spatiilor o senzatie de marire. Ca si rezultat, principalele avantaje ale sistemului CF 77 sunt transparenta, una din cele mai importante de pe piata, flexibilitatea precum si cerintele referitoare la izolare termica.

    ~/upl/634297495532812500_CF77-FU_Flat bottom_3D_full element_LR.jpg  


Sunt disponibile 2 stiluri: functional (CF 77) si Slim Line (CF 77-SL).

IZOLARE TERMICA: Valoarea Uf: pana la 2.22 W/M²k pentru CF 77 si pana la 2.29 W/M²k pentru CF 77-SL 

 

Recomandarea noastra

Totul pentru familii fericite.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Info centru

 • Geam termoizolant

  Este foarte important de stiut ca pierderea de caldura se face prin ferestre in proportie de cca 40%, prin pereti 25%, prin acoperis 25% si prin podea 9%. Pe de alta parte, geamul corespunde unei mari parti din suprafata golului (70-80%) si.. Citeste mai mult

 • Feroneria

  Prin  FERONERIE intelegem ansamblul format din balamale, cremon (maner), mecanisme de inchidere. Ea trebuie sa fie caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate. Feroneria necesita operatiuni de intretinere... Citeste mai mult

 • Instructiuni de intretinere si exploatare a tamplariei PVC

  OPERATIUNI ce se vor executa DUPA MONTAREA TAMPLARIEI PVC: 1.Dupa aproximativ 24 de ore de la montajul tamplariei PVC excesul de spuma poliuretanica se va indeparta prin taierea.. Citeste mai mult

Stiri

Referinte

 • Lucrare - sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar. Casa scarii are si functie de sera ; accesoriu: plase insecte pe rulou culoare maro.

 • Lucrare realizata in sectorul 1 | 17-12-2009

  Lucrare realizata in sectorul 1 pe profil Zendow- 5 camere culoare stejar auriu cu geam Low-E antiefractie clar. Accesoriu: rulou exterior din aluminiu culoare maro, caseta aplicata, actionare manuala.

 • Lucrare realizata in sectorul 4 | 17-12-2009

  Lucrarea de mai jos a fost realizata in sectorul 4 pe profil Zendow 5 camere culoare stejar inchis geam Low-E clar.

ferestre pvc preturi | ferestre pvc oferte | usi pvc preturi | ferestre interior | usi pvc pret | usa aluminiu | oferte ferestre pvc | tamplarie aluminiu | usi aluminiu
preturi ferestre pvc | ferestre exterior | ferestre